Jouw plek is de positie waar je in je kracht staat en waar je toegang hebt tot je eigenheid, zelfliefde en levensenergie.

9

Heb je niet het succes dat je zou willen?

Je merkt dat wat je doet niet het gewenste effect heeft… eerder het tegenovergestelde effect! Hoe komt het dat wat je eerst zo goed en makkelijk deed, je nu zoveel moeite kost? Waar blijven je prachtige resultaten? Waarom overkomt je dit? En waarom lukt het je niet om dit te veranderen? Hoe kan je het anders doen dan je altijd deed en waarbij je wel het gewenst effect of resultaat bereikt?

9

Leidt jouw inzet niet tot de gewenste resultaten?

Je bent iemand die zich steeds aanpast en zich makkelijk wegcijfert waardoor andermans belangen voorgaan op dat wat jij wilt. Je komt niet makkelijk op voor jouw eigen verlangens. Anderen vinden jouw flexibiliteit juist super fijn, maar zelf merk je hoe het je belemmert in wat jij wilt doen.

9

Weet je niet meer wat jij wilt?

Soms loopt het op je werk even niet lekker. En eigenlijk weet je ook niet eens meer wat je wilde. Je mist eigen richting en vertrouwen om concrete stappen te zetten. Afgrenzen en ‘nee’ zeggen is al helemaal een uitdaging voor je.

9

Heb je last van negatieve gedachten?

Er zijn overtuigingen, die je belemmeren en deze zorgen ervoor dat deze negatieve gedachten je ook echt negatieve gevoelens geven. Ooit dienden ze ergens voor maar op een bepaald moment staan ze je effectiviteit in de weg en zorgen ze ervoor dat je je onzeker voelt. Nu heb je zoveel werkstress dat je bevriest en steven je af op een burn-out!

Regie op je pad

Door het coachtraject word je bewust van je eigen patronen, gedachten en familie- en organisatiesystemen. Door bewustwording komt er ruimte in jouw gezichtsveld, krijgt je inzichten en ontstaan er nieuwe perspectieven en mogelijkheden. Voorbeelden zijn:

  • Je leert hoe je voor je zelf kan staan;
  • Je creëert vrijheid in het maken van eigen keuzes;
  • Je energie, vuurtje en motivatie gaan weer stromen;
  • Je leert vertrouwen op jezelf;
  • Je gaat vorm geven aan jouw verlangens.

Oftewel: je durft je weer te bewegen en jezelf uit te spreken. Je gunt jezelf tijd, speelsheid en mag van jezelf experimenteren. De zo verlangde stappen, die je wilt maken, ga je nu zetten.

“Ik coach hoogopgeleiden bij het hervinden van hun kracht en kwaliteiten waarbij ze in vertrouwen verder kunnen en de gewenste stappen kunnen maken.”

Erkend Register loopbaanprofessional & bekwaam opgeleid door Phoenix Opleidingen

Ik ben gespecialiseerd in het ontmoetings- en ervaringsgericht leren. Wat doet zich voor in ons contact tussen coach en cliënt, hier en nu. Vanuit dit bewustzijn wordt snel helder wat je thema’s zijn en waar de openingen liggen. We kijken welke stap gemaakt kan worden, die passend is bij jouw ontwikkelingspad.

Hierbij werk ik met de volgende methodieken; Systemisch Werken, Transactionele analyse, NLP, Biografiek, de Maskermaker (karakterstructuren) en lichaamsgericht en energetische werken. Ik maak een connectie tussen je gevoelsleven en loopbaanvraagstukken waardoor je je antwoorden terugvindt in jezelf, in plaats van ze te bedenken vanuit je hoofd.

 

 

Door het coachtraject van Kirsten kwam ik uiteindelijk zelf bij mijn antwoorden en inzichten.

Duidelijke koers

Je zult weten welke koers je vaart, waar je kwaliteiten liggen en wat voor jou belangrijk is in het werk.   

Heldere keuzes maken

Je zult in staat zijn om keuzes te maken die bij jou passen en een goede balans te vinden tussen hoofd en hart.

Zelfvertrouwen

 Je zult vertrouwen krijgen in jezelf en zult jouw kracht en kwetsbaarheden leren zien en deze positief en effectief inzetten.  

Ervaringen van mijn klanten

“Ik dacht dat mijn hulpvraag een puur loopbaan gerelateerde vraag was, in de gesprekken met Kirsten kwam ik er achter dat deze aanname te kort door de bocht was. Door met Kirsten op zoek te gaan naar drijfveren, waarden en achtergronden drong ik uiteindelijk zelf door tot de kern. Doordat Kirsten niet alleen loopbaancoach is maar ook performance coach heeft zij het vermogen snel te schakelen tussen situaties en gaan er ‘luikjes’ open die je inzicht geven in je eigen handelen. Dit heeft mij zowel op loopbaangebied als privé geholpen heldere keuzes te maken.”

Anoniem

Projectleider

Ik heb Kirstens hulp als loopbaancoach ingeroepen omdat ik niet goed wist wat ik wilde met mijn loopbaan. Ik vond zo veel dingen leuk en interessant maar een keuze maken vond ik lastig. Kirsten heeft me laten inzien dat ik hierbij gerust kon vertrouwen op mijn gevoel. Dat ik best een besluit mocht nemen op basis van intuïtie en dat niet alles per se beredeneerd hoeft te worden en met argumenten onderbouwd. Doordat Kirsten mij liet terugkijken op eerdere (loopbaan)beslissingen in mijn leven kwam ik erachter dat vertrouwen op mijn gevoel eigenlijk altijd goed heeft uitgepakt. Waarom nu dan niet?! Dank je wel, Kirsten, om me dat inzicht (terug) te geven.

Simone Uittenbogaard

Docent Nederlands, 't Atrium

Een verandering heeft tijd nodig!

Elke sessie zorgt voor nieuwe inzichten die nodig zijn om stappen te maken.

In het coachtraject gaan we aan de slag met jouw vraag. We verhelderen jouw vraag en kijken waar jij aan wilt werken. In de daaropvolgende coachsessies werken we aan jouw gewenste verandering zodat jij de stappen kan maken, die jij wilt. Elke coachsessie zorgt voor nieuwe inzichten om verder te kunnen. In de sessies werken we met interventies vanuit NLP, Transactionele Analyse, Systemische Werken, lichaamswerk en energetisch werk.

Wil jij anders met situaties omgaan, je eigen ruimte innemen en jezelf in je kracht zetten? Maak dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek.

Stel het niet uit, gun jezelf ruimte voor je eigen ontwikkeling …

Veelgestelde vragen

Hoe ziet een coachtraject er uit?

In het traject verhelderen we jouw vraag en kijken we wat de situatie is. Je maakt thuis opdrachten, die bijdragen aan het proces. In de coachsessies werken we met wat nodig is om jouw doelen te bereiken zodat helder wordt wat jij kan doen om stappen te zetten in jouw loopbaan.

Met welke vragen kan ik me aanmelden?

Er zijn veel vragen waarmee je bij BewustVerbinden kan komen. De vragen gaan over jou en jouw ontwikkeling in je werk of over jouw loopbaan. Veel voorkomende vragen zijn:
– ik sta op een kruispunt in mijn carriere en wat moet ik nu doen?
– ik loop vast in mijn werk. Waarom lukt het me niet de resultaten te behalen die ik wil?
– ik merk dat ik bang ben om nieuwe initiatieven te nemen. Hoe komt dat en waarom lukt het me niet?
– ik ben niet effectief op mijn werk. Hoe kan ik effectiever worden, meer focus krijgen?
– ik kan niet goed overweg met mijn leidinggevende of een collega. Hoe kan ik daar mee omgaan of kan ik beter ander werk gaan zoeken?
– ik heb geen goede balans werk-prive. Hoe kan ik dat veranderen?
– ik moet re-integreren, hoe kan ik dat doen zonder weer uit te vallen?
– ik wil me niet ziek melden, want ik trek het niet meer. Wat moet ik doen?

Wat houdt Systemisch Werken in?

Systemisch Werken wordt ook wel Opstellingen genoemd. Systemisch verwijst naar de invloed van het grotere geheel op het individu. 

Ons leven kent van jongs af aan vele systemen; familiesysteem van onze vader en moeder en de verbinding daartussen. Of klas-schoolsysteem, een sportvereniging en organisatie-, afdelingsysteem. 

We leren en ontwikkelen ons binnen systemische contexten. Systemen zijn aan een aantal universele wetmatigheden onderhevig (ordeningsprincipes). Hoe meer deze principes worden geëerd, hoe meer rust er is in een systeem. Wanneer het verstoord is geraakt, is dat van invloed op de leden van het systeem. Door middel van een opstelling kun je de gezonde en verstoorde dynamieken, loyaliteiten en mogelijke herstelbewegingen zichtbaar maken.

Wat houdt Transactionele Analyse (TA) in?

Transactionele analyse (TA) is een psychologische theorie, gebaseerd op de uitgangspunten dat mensen meer kunnen dan zij denken, dat ieder mens van waarde is, en dat datgene wat we vroeger hebben meegemaakt nu nog steeds – hoewel vaak niet bewust -meespeelt in de omgang met onszelf en anderen, zowel in- als buiten werksituaties.

Transactionele Analyse is een persoonnlijkheidstheorie en een systematische psychotherapie ten behoeve van persoonlijke groei en persoonlijke verandering.

Kan mijn werkgever dit betalen?

Heel vaak zijn werkgevers bereid een coach traject te betalen. Het kan zijn dat je het niet wilt bespreken met je leidinggevende, maar vaak is dit goed bespreekbaar.

Doe jij online of live coaching?

De coaching vindt voornamelijk live plaats in Driebergen, Vossesteijn, De Horst 7.
In overleg kunnen er ook online coach sessies plaatsvinden. Bijvoorbeeld omdat iemand klachten heeft en thuis moet blijven.

Ervaringen van mijn klanten

Onlangs heb ik een bijzondere sessie met Kirsten mogen beleven. Het was een waardevolle combinatie van thuiskomen bij mezelf (lichaamswerk) en m’n plek innemen tijdens een (familie)opstelling.
Kirsten is een prettige coach bij wie ik me volledig op m’n gemak voel. Ze biedt precies de juiste mix van nabijheid en afstand. Hierdoor voel ik me bekrachtigd en ben ik in een nieuwe beweging gekomen.

Monique Hurkmans

Verhalenmaker, tekstschrijver, redacteur bij Krachtverhalen

Kirsten is in staat om naast de werknemer juist ook je kwaliteiten, waarvan je je vaak minder bewust bent, te verbinden met je competenties waarvan je je meer bewust bent. Dit doet ze door te luisteren, echt in gesprek te gaan en de juiste vragen te stellen en door te vragen op detailniveau en met ondersteuning van lichamelijke oefeningen waardoor er een enorme bewustwording ontstaat. Hierdoor zorgt ze voor verbinding en optimalisatie van jouw kwaliteiten als werknemer maar zeker net zo belangrijk, als mens! Dit alles doet ze met serieuze intenties maar zeker ook met humor waardoor er ook ruimte ontstaat voor ontspanning wat erg prettig is tijdens de coaching sessies.

Daphne Gijsbers van Wijk

Management Assistente

Wil jij een jouw koers weten, heldere keuzes maken en meer zelfvertrouwen?

Je bent welkom met jouw vraag en verhaal.