Coachtrajecten

De Coachtrajecten

 • Heb je het gevoel dat je meer kan dan dat je nu laat zien?
 • Leidt jouw inzet niet tot de gewenste resultaten?
 • Ben je vooral voor anderen bezig en kom je daardoor niet aan jezelf toe?
 • Ben je je doelen kwijtgeraakt en weet je hierdoor niet meer wat jouw richting is?
 • Heb je last van (werk)stress, druk of onzekerheid? 

Tijdens de coachtrajecten van BewustVerbinden neem ik je mee in een ontwikkeltraject, waardoor je weer regie, richting en vertrouwen hebt in je persoonlijke en professionele leven. 

Ik coach hoger opgeleiden, die te bescheiden en onzeker zijn, in het hervinden van hun innerlijke kompas zodat ze vanuit zingeving, passie en compassie, vitaal en met zelfvertrouwen verder kunnen.

  Krijg weer regie op je pad

  Door het coachtraject word je bewust van je eigen patronen, gedachten en familie- en organisatiesystemen. Door bewustwording komt er ruimte in jouw gezichtsveld, krijgt je inzichten en ontstaan er nieuwe perspectieven en mogelijkheden. 
  – Je leert hoe je voor je zelf kan staan;
  – Je creëert vrijheid in het maken van eigen keuzes;
  – Je energie, vuurtje en motivatie gaan weer stromen;
  – Je leert vertrouwen op jezelf;
  – Je gaat vorm geven aan jouw verlangens.

  Samen met jou ga ik aan de slag om jouw patronen te doorbreken en komt er weer ruimte om jouw toekomst op een bewustere manier vorm te geven.

  Maak vrijblijvend een kennismakingsgesprek.

  De Coachtrajecten

  Elke sessie zorgt voor nieuwe inzichten die nodig zijn om stappen te maken.

  In het coachtraject gaan we aan de slag met jouw vraag. We verhelderen jouw vraag en kijken waar jij aan wilt werken. In de daaropvolgende coachsessies werken we aan jouw gewenste verandering zodat jij de stappen kan maken, die jij wilt. Elke coachsessie zorgt voor nieuwe inzichten om verder te kunnen.

  In de sessies werken we met interventies vanuit NLP, Transactionele Analyse, Systemische Werken, lichaamswerk en energetisch werk.

  Wil jij anders met situaties omgaan, je eigen ruimte innemen en jezelf in je kracht zetten? Maak dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek.

  Stel het niet uit, gun jezelf ruimte voor je eigen ontwikkeling …

  Erkend Register loopbaanprofessional & bekwaam opgeleid door Phoenix Opleidingen

  Ik ben gespecialiseerd in het ontmoetings- en ervaringsgericht leren. Wat doet zich voor in ons contact tussen coach en cliënt, hier en nu. Vanuit dit bewustzijn wordt snel helder wat je thema’s zijn en waar de openingen liggen. We kijken welke stap gemaakt kan worden, die passend is bij jouw ontwikkelingspad.

  Hierbij werk ik met de volgende methodieken; Systemisch Werken, Transactionele analyse, NLP, Biografiek, de Maskermaker (karakterstructuren) en lichaamsgericht en energetische werken. Ik maak een connectie tussen je gevoelsleven en loopbaanvraagstukken waardoor je je antwoorden terugvindt in jezelf, in plaats van ze te bedenken vanuit je hoofd.

   

   

  Door het coachtraject van Kirsten kwam ik uiteindelijk zelf bij mijn antwoorden en inzichten.

  Duidelijke koers

  Je zult weten welke koers je vaart, waar je kwaliteiten liggen en wat voor jou belangrijk is in het werk.   

  Heldere keuzes maken

  Je zult in staat zijn om keuzes te maken die bij jou passen en een goede balans te vinden tussen hoofd en hart.

  Zelfvertrouwen

   Je zult vertrouwen krijgen in jezelf en zult jouw kracht en kwetsbaarheden leren zien en deze positief en effectief inzetten.  

  Veelgestelde vragen

  Hoe ziet een coachtraject er uit?

  In het traject verhelderen we jouw vraag en kijken we wat de situatie is. Je maakt thuis opdrachten, die bijdragen aan het proces. In de coachsessies werken we met wat nodig is om jouw doelen te bereiken zodat helder wordt wat jij kan doen om stappen te zetten in jouw loopbaan.

  Met welke vragen kan ik me aanmelden?

  Er zijn veel vragen waarmee je bij BewustVerbinden kan komen. De vragen gaan over jou en jouw ontwikkeling in je werk of over jouw loopbaan. Veel voorkomende vragen zijn:
  – ik sta op een kruispunt in mijn carriere en wat moet ik nu doen?
  – ik loop vast in mijn werk. Waarom lukt het me niet de resultaten te behalen die ik wil?
  – ik merk dat ik bang ben om nieuwe initiatieven te nemen. Hoe komt dat en waarom lukt het me niet?
  – ik ben niet effectief op mijn werk. Hoe kan ik effectiever worden, meer focus krijgen?
  – ik kan niet goed overweg met mijn leidinggevende of een collega. Hoe kan ik daar mee omgaan of kan ik beter ander werk gaan zoeken?
  – ik heb geen goede balans werk-prive. Hoe kan ik dat veranderen?
  – ik moet re-integreren, hoe kan ik dat doen zonder weer uit te vallen?
  – ik wil me niet ziek melden, want ik trek het niet meer. Wat moet ik doen?

  Wat houdt Systemisch Werken in?

  Systemisch Werken wordt ook wel Opstellingen genoemd. Systemisch verwijst naar de invloed van het grotere geheel op het individu. 

  Ons leven kent van jongs af aan vele systemen; familiesysteem van onze vader en moeder en de verbinding daartussen. Of klas-schoolsysteem, een sportvereniging en organisatie-, afdelingsysteem. 

  We leren en ontwikkelen ons binnen systemische contexten. Systemen zijn aan een aantal universele wetmatigheden onderhevig (ordeningsprincipes). Hoe meer deze principes worden geëerd, hoe meer rust er is in een systeem. Wanneer het verstoord is geraakt, is dat van invloed op de leden van het systeem. Door middel van een opstelling kun je de gezonde en verstoorde dynamieken, loyaliteiten en mogelijke herstelbewegingen zichtbaar maken.

  Wat houdt Transactionele Analyse (TA) in?

  Transactionele analyse (TA) is een psychologische theorie, gebaseerd op de uitgangspunten dat mensen meer kunnen dan zij denken, dat ieder mens van waarde is, en dat datgene wat we vroeger hebben meegemaakt nu nog steeds – hoewel vaak niet bewust -meespeelt in de omgang met onszelf en anderen, zowel in- als buiten werksituaties.

  Transactionele Analyse is een persoonnlijkheidstheorie en een systematische psychotherapie ten behoeve van persoonlijke groei en persoonlijke verandering.

  Kan mijn werkgever dit betalen?

  Heel vaak zijn werkgevers bereid een coach traject te betalen. Het kan zijn dat je het niet wilt bespreken met je leidinggevende, maar vaak is dit goed bespreekbaar.

  Doe jij online of live coaching?

  De coaching vindt voornamelijk live plaats in Driebergen, Vossesteijn, De Horst 7.
  In overleg kunnen er ook online coach sessies plaatsvinden. Bijvoorbeeld omdat iemand klachten heeft en thuis moet blijven.

  Ervaringen van mijn klanten

  Onlangs heb ik een bijzondere sessie met Kirsten mogen beleven. Het was een waardevolle combinatie van thuiskomen bij mezelf (lichaamswerk) en m’n plek innemen tijdens een (familie)opstelling.
  Kirsten is een prettige coach bij wie ik me volledig op m’n gemak voel. Ze biedt precies de juiste mix van nabijheid en afstand. Hierdoor voel ik me bekrachtigd en ben ik in een nieuwe beweging gekomen.

  Monique Hurkmans

  Verhalenmaker, tekstschrijver, redacteur bij Krachtverhalen

  Kirsten is in staat om naast de werknemer juist ook je kwaliteiten, waarvan je je vaak minder bewust bent, te verbinden met je competenties waarvan je je meer bewust bent. Dit doet ze door te luisteren, echt in gesprek te gaan en de juiste vragen te stellen en door te vragen op detailniveau en met ondersteuning van lichamelijke oefeningen waardoor er een enorme bewustwording ontstaat. Hierdoor zorgt ze voor verbinding en optimalisatie van jouw kwaliteiten als werknemer maar zeker net zo belangrijk, als mens! Dit alles doet ze met serieuze intenties maar zeker ook met humor waardoor er ook ruimte ontstaat voor ontspanning wat erg prettig is tijdens de coaching sessies.

  Daphne Gijsbers van Wijk

  Management Assistente

  Wil jij een jouw koers weten, heldere keuzes maken en meer zelfvertrouwen?

  Je bent welkom met jouw vraag en verhaal.

  Meld je aan voor de nieuwsbrief van BewustVerbinden

  Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste updates, cursussen en veranderingen en mijn viermaal jaarlijkse nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan in en ontvang de updates in je mailbox.

  Je hebt je met succes ingeschreven!