Download de meditatie om je IK te versterken

Dit is een meditatie om je IK te versterken. Met deze meditatie kom je weer helemaal tot jezelf en in contact met je eigen energie. Reinig jouw energie in je lichaam, maak een veilige ruimte om je heen en voel je steviger in het leven staan.

N

Het zorgt ervoor dat je tot rust komt

N

Het geeft verbinding met jezelf

N

Het verstevigt je eigen kracht

N

Het brengt je in je eigen flow en energie

Coach in persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap

Het werken aan je persoonlijke ontwikkeling zorgt ervoor dat je werkt aan jezelf. Zo heb ik geleerd te zorgen voor mijn eigen energie, mijn chakra’s en auraveld. Ik weet als coach hoe belangrijk het is om te zorgen dat ik bij mezelf blijf in contact met anderen. En daarbij is mediteren één van de manieren om te werken aan je eigen persoonlijke groei, je eigen bewustzijn en zelfreflectie te vergroten.  

 

Het coachtraject heeft een diepgaande werking op mij gehad. Het heeft me inzichten en vertrouwen gegeven. Het is heel waardevol geweest en heeft me geholpen om de volgende stap te durven zetten en echt voor mezelf te gaan staan.

Celie Lacroix

Implementatie Consultant en Trainer

Mijn coachsessie met Kirsten was bijzonder. De opstelling heeft veel impact op mij gemaakt. Het was een waardvolle combinatie van thuiskomen bij mezelf (lichaamswerk) en m’n plek innemen tijdens de (familie)opstelling.

Monique Hurkmans

Verhalenmaker, tekstschrijver, redacteur bij Krachtverhalen