Vele wegen kent het leven, maar van al
die wegen is er één die jij te gaan hebt.
Die ene is voor jou, die ene slechts.
En of je wilt of niet, die ene heb je te gaan.
De keuze is dus niet de weg, want die koos jou.


De weg koos jou, kies jij ook hem?


– Hans Stolp –

Maak een afspraak

Mijn weg

Ik dacht dat ik alles voor elkaar had.Ik had ook alles wat ik wilde; een fijn gezin, leuke baan, lieve familie en vrienden. Toch merkte ik dat het me niet meer lukte om op mijn manier te werken. Ik raakte gefrustreerd en werd onzeker over mijn eigen kunnen. Ik ging nog harder werken, nog vriendelijker lachen en nog behulpzamer zijn waardoor ik nog minder bereikte dan ik zou willen.

Ik probeerde het er van de buitenkant goed te laten uitzien. Zo was ik op alle fronten bezig iedereen tevreden te houden, mezelf weg te cijferen en besefte ik niet dat ik roofbouw pleegde op mezelf. Dit patroon kende ik al heel lang. Zo had ik het altijd gedaan en dat had altijd gewerkt. Ik kreeg het niet meer voor elkaar en er werd iets anders van mij gevraagd, wat ik maar niet onder de knie kreeg. Het leek of alle krachten tegenwerkten. Ik besefte me toen pas goed hoe ik mijn leven liet leiden door wat anderen van mij wilden en hoe moeilijk ik het vond om mijn eigen verlangens na te streven en te kiezen voor mezelf. Eigenlijk wist niet eens meer wat ik zelf wilde.

Ik geloof in…

Werken en leven vanuit je hart vraagt om 3 letters: E-F-L. Met deze drie letters kan je drie woorden maken.

LEF: levensmoed om te durven dromen en te durven doen. Dat ondanks, dat je het nu niet weet, naar jezelf durft te kijken en te komen met je verhaal.

ELF: liefdevolle discipline en inspiratie om jezelf gaande te houden in de verandering;

FEL: hartstochtelijk compassie om dit proces met jezelf aan te willen gaan en het verlangen willen vinden die diep zijn weggestopt.

Stappen zetten

Ik heb de stap gezet en ben ik met mezelf aan de slag gegaan. De ontwikkeling, die ik heb doorgemaakt, heeft mij veel gebracht in mijn leven en werk. Ik heb mijn passie, mijn bevlogenheid weer in mijn werk gevonden. Ik neem verantwoordelijkheid voor mezelf. Zorg dat ik mijn informatie heb zodat ik vervolgens kan onderscheiden wat ik voel en wil. In plaats van bevestiging te zoeken bij anderen, weet ik nu gebruik te maken van mijn eigen interne kompas. Ik heb plezier in wat ik doe, ik voel me zo dankbaar in de contacten en gesprekken. Het heeft me richting, betekenis en plezier gegeven in mijn werk en leven. Ik heb geleerd uit te spreken wat ik nodig heb. Hierdoor bereik ik de dingen die ik wil in mijn werk en het is ook prettig in mijn relatie met mijn man en ons gezin.

Wie is Kirsten 

Mijn gedrevenheid, openheid, enthousiasme, energie, sensitiviteit, zorgzaam, toegankelijk en ontvankelijkheid en verbindend werken typeren mij. Ik coach in het hier en nu, waarbij ik kracht, warmte en lichtheid wil brengen, om het in de toekomst zelf verder te kunnen. Je verantwoordelijkheid nemen voor je eigen ontwikkeling, trouw zijn aan jezelf en eigen waarde zijn voor mij drijfveren. 

Wat ik graag geef aan mensen om me heen is Licht (liefde & inspiratie), Warmte (steun & veiligheid) en Kracht (levensenergie).

 

En verder…

Wanneer ik ’s ochtends mijn ademoefening doe of mediteer, wordt mijn dag echt anders dan wanneer ik dat niet doe. Ik houd van diepgaande gesprekken, maar ook van luchtige momenten. Dit geeft voor mij een mooie balans in mijn werk. Daarnaast dans ik graag met onze drie grote puberjongens in de woonkamer op vette muziek, liefst uit mijn tijd (niet verder vertellen). Ik puzzel regelmatig, maar ik moet mezelf echt behoeden. Ik kan namelijk niet meer stoppen met puzzelen tot het af is. Verder wil ik geen uitzending missen van Boer zoekt Vrouw. O ja, ik ben echt fanatiek met spelletjes, dan komt mijn competitiedrang weer helemaal naar boven. Mijn hockeypassie heb ik inmiddels ingeruild voor padellen en heerlijke wandelingen. Ik wandel graag lang door het bos, alleen of met vriendinnen en geniet ik van de bomen en het licht dat daar doorheen schijnt. Zo laad ik mezelf weer helemaal op!

 

Kirsten weet ruimte te geven aan wat er is op het moment en kan dat op een fijne, natuurlijke manier weer invlechten in de interventie die ze inzet.

Roos

Kirsten biedt precies de juiste mix van nabijheid en afstand. Hierdoor voel ik me op mijn gemak en kon er een nieuwe beweging komen. 

Monique

Klanten

Ben je benieuwd geworden? Maak dan hier een afspraak.