Het gaat er niet om, om jezelf of de ander te repareren,

maar juist te accepteren. Door te accepteren, kun je transformeren.

Berthold Gunster

Maak een afspraak

Waardevol samenwerken

Toen ik begon met werken, heb ik gezien hoe belangrijk het is dat collega’s goed met elkaar samenwerken. De manier waarop mensen met elkaar omgaan, is bepalend hoe je in het werk staat en heeft effect op het werk zelf en het resultaat. Toch is goed met elkaar samenwerken niet vanzelfsprekend. Binnen HR heb ik vaak gezien wat het effect daarvan is.

Om mensen, teams en organisaties professioneel te begeleiden in hun ontwikkeling, heb ik me de afgelopen 10 jaar gespecialiseerd als coach. Thema’s zijn persoonlijk leiderschap, verschillende karakterstructuren (Maskermakers) van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling, systemisch werken en teamcoachen. 

Verantwoordelijkheid nemen

Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen ontwikkeling is voor mij een drijfveer. Daarnaast vind ik ook de kracht van de groep binnen teams boeiend en interessant. 

Wie is Kirsten?

Mijn gedrevenheid, openheid, enthousiasme, energie, sensitiviteit, zorgzaam, toegankelijk en ontvankelijkheid en verbindend werken typeren mij.
Ik coach in het hier en nu, waarbij ik kracht, warmte en lichtheid in teams wil brengen, zodat ze in in de toekomst zelf verder kunnen werken aan hun eigen ontwikkeling. 

Intiutief werken

Naast mijn al deze inhoudelijke kennis heb ik vooral geleerd om te vertrouwen op mijn intuïtie. De ontwikkeling, die ik zelf heb doorgemaakt, zorgt ervoor dat ik de kennis kan combineren met mijn ervaringen.

Jezelf blijven ontwikkelen

Als coach gebruik je jezelf als instrument. Door uit te spreken wat ik zie, voel en ervaar, combineer ik mijn waarneming met de theorie en zet ik methoden en interventies in om teams en professionals verder te helpen.

Kirsten weet ruimte te geven aan wat er is op het moment en kan dat op een fijne, natuurlijke manier weer invlechten in de interventie die ze inzet.

Roos

Kirsten biedt precies de juiste mix van nabijheid en afstand. Hierdoor voel ik me op mijn gemak en kon er een nieuwe beweging komen. 

Monique

Klanten

Ben je benieuwd geworden? Maak dan hier een afspraak.