Over Kirsten

Wie is Kirsten

Ik was druk bezig met alles waarvan ik dacht dat ik moest doen; de kinderen, mijn baan als HR-professional, sporten, vrienden en familie. Ik probeerde aan alle verwachtingen te voldoen, totdat ik merkte dat ik dit niet langer meer kon en wilde.

Ik wilde bezig zijn met wat ik wilde, ik wilde mijn kwaliteiten meer benutten, meer uit mezelf halen dan ik nu deed. Al wist ik niet meer wat het was, zo goed had ik het weggestopt. Als kind had ik bedacht dat ik ooit voor mezelf zou gaan beginnen. Natuurlijk had ik dit nooit uitgesproken. Toch zat het ergens in mijn hoofd maar ik durfde het niet serieus te nemen. Het werd tijd dat ik koos voor mezelf.

Interne kompas
Doordat ik me besefte dat ik het nu écht anders wilde gaan doen, ben ik met mezelf aan de slag gegaan. Hierdoor heb ik mijn vertrouwen, bevlogenheid  en plezier weer teruggevonden. Nu coach ik anderen met deze thema’s in mijn eigen praktijk. Ik voel me elke dag dankbaar in wat ik doe en wat er op mijn pad komt. Ik heb mijn koers teruggevonden, namelijk anderen helpen hun innerlijke stem te vinden in hun persoonlijke en professionele leven.

Ik maak nu keuzes vanuit mijn hart en durf te vertrouwen op mijzelf, mijn eigen interne kompas in plaats van bevestiging te zoeken bij anderen. Met aandacht mijn dingen doen, levert mij rust op, geeft me vertrouwen en daar word ik blij van!

Dus wie ben ik?
Ik ben toegankelijk, analytisch en sensitief.
Dit zijn natuurlijk heerlijke algemene kreten. Ik kan je vertellen dat ik zo toegankelijk ben dat zelfs wanneer ik in de trein zit, onbekende mensen in mum van tijd het diepste uit hun hart aan mij toevertrouwen.

Wat ik graag geef, aan mensen om me heen, is Licht (liefde & inspiratie), Warmte (steun & veiligheid) en Kracht (levensenergie).

 

Kirsten De Bevere-Kop

BewustVerbinden

Volg mij op Social Media:

Bezieling als kern

Als HR-professional heb ik te vaak gezien dat de bezieling bij medewerkers helemaal was verdwenen. Dat zij hun tijd uitzaten tot hun pensioendatum, dat zij ziek werden of burn-out raakten van het werk dat ze deden. De puur rationele benadering om hen er bovenop te helpen door mogelijkheden in kaart te brengen en skills te trainen, geeft meestal onvoldoende resultaat.

Ik ben ervan overtuigd dat er andere (en onbewuste) oorzaken zijn waarom we niet doen wat we werkelijk willen, waar we vitaal en blij van worden.

De bezieling terugbrengen is de kern van mijn coachtrajecten.

Mijn visie

Leven vanuit je hart vraagt om 3 letters: E-F-L.
Met deze drie letters kan je drie woorden maken.

 

  • FEL:  Hartstochtelijk compassie om dit proces met jezelf aan te willen gaan en het verlangen willen vinden die diep zijn weggestopt.
  • LEF: Levensmoed om te durven dromen en te durven doen. Dat ondanks, dat je het nu niet weet, naar jezelf durft te kijken en te komen met je verhaal.
  • ELF: Liefdevolle discipline en inspiratie om jezelf gaande te houden in de verandering.

Wil jij samen met mij werken aan jouw ontwikkeling?

Druk dan op de rode knop. Je kunt daar je naam en email achterlaten.

Loopbaancoach (Vista Nova)

Ik heb het Koersonderzoek met de methode Hoogendijk afgerond. Methode Hoogendijk is een structuur voor de stappen in een loopbaanadviestraject. De methode helpt om te ontdekken wat je persoonlijke levensmissie is zodat je jouw vitaliserend en zingevend loopbaanperspectief kan gaan vormgegeven.

Noloc gecertificeerd

Phoenix Opleidingen

Ik heb de driejarige Post Hbo-opleiding ‘Professionele Communicatie’, Systemisch Werken en de Maskermaker afgerond. Hier heb ik geleerd hoe ik mezelf kan inzetten als instrument in het hier en nu, leren werken met systeem/familie opstellingen en welke beweging en leerlijn gemaakt kan worden.

Centrum de Leonardushoeve

De drie grote onderelen van de VITT-opleiding; de Energieweek, Chakraweek en Auraweek als VITT-therapeut heb ik afgerond. VITT staat voor Visscher Integrale Transformatie Techniek. in deze modules heb ik geleerd hoe ik vanuit bewustwording van mezelf en mijn patronen ik ruimte kan creeren om te veranderen.

Hoe klanten mij ervaren

Onlangs heb ik een bijzondere sessie met Kirsten mogen beleven. Het was een waardevolle combinatie van thuiskomen bij mezelf (lichaamswerk) en m’n plek innemen tijdens een (familie)opstelling. Kirsten is een prettige coach bij wie ik me volledig op m’n gemak voel. Ze biedt precies de juiste mix van nabijheid en afstand. Hierdoor voel ik me bekrachtigd en ben ik in een nieuwe beweging gekomen.

Monique Hurkmans

Verhalenmaker, tekstschrijfster, redacteur bij Krachtverhalen

Klanten

Ben je benieuwd geworden naar meer? Maak hier een afspraak.