Hoe is de sfeer in jouw team?

Krijg weer verbinding, commitment en plezier in je team.
Maak een afspraak

De manier waarop het contact is in je team,

heeft een grote invloed op het plezier en de uitvoering van het werk.

In deze hectische tijd is het van belang om tijd te maken voor het team zelf. Aandacht voor elkaar, ruimte voor de samenwerking. Bewust Verbinden begeleidt teams om hierin zelf hun eigen koers in te pakken, commitment te creëren en op koers te blijven. Met een duidelijk stip op de horizon waarbij plezier en gezond werken voorop staat.

Herken je dit?

Je merkt dat er veel misverstanden zijn in je team. Dit kost jou en je teamleden veel tijd en je zou willen dat het team dit zelf zou kunnen oplossen.

Zelf ben je druk met werk en afspraken om het team te ontlasten. Daardoor heb je niet veel tijd en aandacht voor allerlei praktische zaken die ook in het team spelen. Hoe houd je verbinding met je team?

Je maakt je zorgen over sommige teamleden. Ze werken hard en dreigen uit te vallen.

Vicieuze cirkel

Je merkt dat de samenhang er niet echt is en ieder werkt voor zich. Zelf word je ook geleefd, je agenda is zo vol dat het moeilijk is om positief te blijven. De stress loopt op en je gaat met steeds meer weerzin naar het werk.

Het is vaak een vicieuze cirkel waar je in terecht komt. De negatieve spiraal zorgt ervoor dat de teamleden klagen, zich ziek melden en ontslag nemen en weggaan.

Wil je dat jouw team een echt team is, waar verbinding tussen teamleden is, waarbij ze verantwoordelijkheid durven te nemen en er met plezier wordt gewerkt? Neem dan contact met me op voor advies over jouw team en de situatie en vraag een gratis strategisch waardesessie aan.

Aandacht voor teamontwikkeling

Teamontwikkeling is doorlopend van belang. We vergeten dit vaak, maar het heeft direct effect op het werk.

Ik help je graag om weer om verbinding te krijgen met je team. Verantwoordelijkheid en plezier terug te brengen binnen de realiteit van wat er speelt.

Het traject zorgt voor heldere doelen, onderling vertrouwen en veiligheid, structuur, verantwoordelijkheid, verbinding en werkplezier. 

Over Kirsten

Mijn achtergrond ligt in Human Resources, waarna ik me heb gespecialiseerd als coach. Eerst als loopbaancoach, persoonlijk ontwikkelcoach voor professionals met lef.

Nu coach ik ook teams, die zelf willen veranderen en die verantwoordelijkheid willen nemen voor hun eigen ontwikkeling, de samenwerking met elkaar om een fijn team te creëren. 

Mijn WHY is om mensen volledig tot bloei te laten komen in het werk, in de samenwerking met anderen en het team in zijn totaliteit.  

Wil jij een verbindend, zelfstandig team dat met plezier werkt?

Gratis strategisch waarde sessie

Ik geef twee strategische waarde sessies per maand gratis weg ter waarde van €97,-. Ben jij nog geen klant van mij, maar wil je gratis kennis en advies van mij op jouw situatie en jouw team, vraag dan hier een gratis strategische waarde sessie aan. 

Laat je inspireren

Ik schrijf regelmatig blogs met inspirerende inzichten, verhalen, tips en waardevolle informatie.

Elke dag leer ik weer geduld te hebben en te accepteren wat ik tegenkom….

5 valkuilen van teamoverleggen in de zorg

Binnenkort kan je hier de 5 valkuilen downloaden van teamoverleggen in de zorg, die natuurlijk niet alleen in de zorg voorkomen.

 

Feedback van mijn klanten

Wat ontzettend fijn om na twee jaar corona weer aandacht te hebben voor elkaar en hoe we met elkaar omgaan en samenwerken.
Waardevol!

team zorgcoördinatoren

In coronatijd ben ik begonnen in dit team. Door deze teamcoachsessie voel ik me onderdeel van het team. Ik hoor er nu echt bij!

Laura

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Vul dan onderstaand formulier in. 

3 + 14 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.

Bedrijfsgegevens:

Bedrijfsnaam
Adress
 Postcode en Plaatsnaam
Telefoonnummer
E-mailadres
Website link

Registratienummer:
KvK-nummer:

Openingstijden:

Maandag: 09:00 – 18:00
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten